Topbloemen Heemstede 0252-766834: goedkoop lint & tekst (online) bestellen voor op de kist. Gemiddelde prijs wit & roze bloemen.

Details

Adres

2102AR Heemstede
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Bestel nú uw bloemen. Persoonlijk afgeleverd!
Vóór 13.00 uur besteld, vandaag nog bezorgd!

Wat wij doen:
Als u bloemen wilt laten bezorgen dan is het belangrijk dat dit goed en nauwkeurig gedaan wordt. Het liefst wilt u de bloemen laten bezorgen door een bloemist uit de buurt, die de mooie verse bos bloemen persoonlijk komt bezorgen.

U plaatst uw bestelling op onze website en deze bestelling verschijnt direct bij één van onze aangesloten bloemisten bij u in de buurt op het scherm. Deze bloemist zal het boeket direct gaan maken en er persoonlijk op toe zien dat de ontvanger de mooie verse bos bloemen op de juiste datum ontvangt.
U kunt een keuze maken uit één van onze mooie boeketten en vervolgens de datum opgeven dat u het boeket wilt laten bezorgen. Vergeet niet een kaarttekst in te vullen, zodat de ontvanger weet van wie hij of zij het boeket ontvangt.

Indien u uw bestelling voor 13.00 uur plaatst, kan de bloemist het boeket dezelfde dag nog bezorgen. Maar natuurlijk kunt u de bestelling ook plaatsen voor een andere dag, bijvoorbeeld voor een verjaardag. Onze bloemist bezorgt het boeket graag.
Op deze manier vinden jaarlijks enkele honderdduizenden boeketten hun weg naar de ontvanger. Gegarandeerd vers en goed geregeld.
Service:
Achteraf betalen mogelijk, Bloemen bezorgen in heel Nederland, Online bestellen, Voor 13.00 uur besteld, dezelfde dag nog geleverd! (niet op zondag)

Gelegenheid:
Afscheid, Bruiloft, Geboorte, Jubileum, Moederdag, Rouw, Thuiskomst, Valentijnsdag, Vergadering, Verjaardag, Ziekte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Snijbloemen:
Bloemenabonnement, Bloemen / Snijbloemen, Bloemsierkunst, Bloemstukken, Boeketten, Bruidsboeketten, Droogbloemen, Hollandse rozen, Kransen, Rouwarrangementen, Rouwkransen, Trouwarrangementen

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving, iDeal, American Express, MasterCard, Diners club, Visa, PayPal en/of achteraf via AfterPay

Aangesloten bij / Certificering:
Thuiswinkel Waarborg